Limonada sănătoasă cu rodie

Această limonadă sănătoasă cu rodie este băutura perfectă făcută cu o rodie proaspătă, lămâi și îndulcită natural, fără zahăr rafinat! Este ușor de făcut și atât de răcoritoare.

Această limonadă sănătoasă cu rodie este una dintre noile noastre rețete preferate de care să ne bucurăm mai ales în acele zile când rodiile sunt în sezon. Este atât de ușor de făcut doar cu un storcător manual de citrice și o presă de citrice, iar cea mai bună parte este că NU conține zahăr rafinat! Îmi place să îmi prepar limonada cu miere, dar poate fi făcută și cu nectar Agave sau orice alt îndulcitor lichid. Ne place gustul mierii, iar mierea naturală este ușor disponibilă aici unde locuim, deci este îndulcitorul nostru preferat!

Ingrediente
2 lămâi,
4 linguri de miere sau alt substitut de miere vegană
1 rodie

1 litru de apă

Instrucțiuni
Stoarceți cele două lămâi cu ajutorul storcătorului manual și presați cu presa de citricie arilii de la rodie (rodia este umplută cu secțiuni care conțin sacuri de suc în jurul semințelor numite arili. Ca să nu stropești prin bucătărie, desfă arilii de la rodie într-un bol aproape plin cu apă, strecurându-i ulterior). Adăugați în carafa de sticlă sucul de lămâie, sucul de rodie și 750 ml de apă. Apoi adăugați mierea, și rotiți între palme coada unei linguri de lemn ca mierea să se amestece bine. Adăugați restul de 250 ml de apă. Amestecă bine până se omogenizează!
Serviți cu felii de lămâie, gheață și arile de rodie în pahar, dacă doriți.

Sper că vă place și vouă la fel de mult această limonadă sănătoasă de rodie! Spuneți-mi în comentariile de mai jos, care este aroma ta preferată de limonadă ? Mi-ar plăcea să știu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *