Aloe vera pentru piele

Aloe vera este folosit ca și produs de înfrumusețare
Aloe vera tratează celulele de pe nivelul epitelial al pielii, motiv pentru care este recomandat de dermatologi să îndepărteze bronzul, să trateze arsurile și vergeturile.
O modalitate de a utiliza aloe vera este de a aplica gelul direct pe piele.

Aloe vera este ca un gel magic, care are un impact extraordinar asupra pielii:

  1. Aloe vera pentru pielea uscată – Luați niște aloe vera, un vârf de turmenic, o linguriță de miere, o linguriță de lapte și câteva picături de apă de trandafiri. Amestecați acest amestec până când obțineți o pastă. Aplicați-l și lăsați-l timp de aproximativ 20 de minute.
  2. Scrub pentru Aloe vera – Ia o sută de mililitrii de gel proaspăt de aloe vera, o 120 grame de zahăr și două linguri de suc de lămâie. Zaharul va ajuta la exfolierea și curățarea pielii moarte, aloe vera va curăța în profunzime pielea, iar lămâia va ajuta la estomparea cicatricilor și bronzării. Amestecați cele trei ingrediente împreună și folosiți-le pentru a curăța fața și corpul.
  3. Aloe vera pentru acnee – luați niște gel de aloe vera, nuci zdrobite precum consistența făinei și miere. Proprietățile vindecătoare ale Aloe Vera împreună cu antioxidanții din miere vă vor lăsa cu o piele netedă și limpede.
  4. Aloe vera pentru pielea sensibilă – Ia niște gel de aloe vera, suc de castraveți, iaurt și ulei de trandafiri și amestecă-le cu o pastă. Aplicați și lăsați aproximativ 20 de minute, apoi clătiți-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *