FIDELIZARE

Plantemania iti rasplateste fidelitatea!

Suntem recunoscatori clientilor nostri pentru increderea acordata si dorim sa ii rasplatim prin reduceri constante intre 5% si 15% la toate produsele noastre.

Asadar, ce trebuie sa faceti?

Pepiniera Plantemania va sta la dispozitie cu o larga varietate de plante ornamentale, plante de interior si arbusti fructiferi. Cumparati produse si primiti puncte! Astfel fiecare planta, in functie de pretul acesteia are un numar de puncte ( de ex. o planta la pretul de 20 lei va genera 20 de puncte) . Totalul de puncte generate vor fi calculate si introduse intr-un sistem de unde veti beneficia constant de reduceri dupa cum urmeaza:

*Exemplu: Datorita punctelor generate, toti clientii din grupa ” Nivel Rosu ” ( intre 500 si 1000 puncte) vor beneficia la fiecare comanda de o reducere de 5%.

Atentie!

Doar acele comenzi vor fi luate in considerare care au fost preluate iar valoarea a fost inregistrata.

In cazul comenzilor neonorate de Plantemania sau in urma anularii comenzii de catre utilizator (aici este inclusa si retragerea/razgandirea anuntata de catre utilizator, in ceea ce priveste comanda) acestea nu vor fi luate in considerare.

In cazul in care plantele comandate de utilizator, din cauza unei reclamatii sau neachitare/ridicare colet sunt inapoiate la Plantemania, departamentul nostru de relatii cu clientii are dreptul de a anula generarea de puncte datorata in urma comenzii.

SCRIE-NE